štvrtok 18. septembra 2014

Interview o jedle a jedle

Dnes som sa rozhodla priblížiť svoju sestru ktorá je vynikajúca kuchárka ako aj cukrárka. Schudla viac ako polovicu svojej váhy zmenilo jej to život a aj pohľad na jedlo. Zdravo sa stravuje. Dobroty od mojej sestry ktoré nielen dobre vyzerajú ale aj chutia.
                                                                                      bageta Severin    



Čo ťa baví viac varenie či pečenie?
-nad touto otázkou sa sestra zamyslela. Jej odpoveď nakoniec znela PEČENIE          

Kto ťa inšpiruje vo varení kuchár, krajina?
-je jedno či je to Jamie Olivier alebo Paulus musí my byť blízky surovinami, ťažko sa varí jedlo ak nieje možné zohnať suroviny. Musí sa mi tiež jedlo zapačiť na prvý pohľad.
 -na krajine nezáleží každá ma  niečo čo ma inšpiruje.                           
                                                                                                      panettone
                                         

Jedla ktoré by si chcela ochutnať?

-mäso z krokodila
-niečo netradyčné, niečo čo ochutnáš len raz za život.
 -kobe ( Ide o mäso z kráv, ktoré sú hýčkané najviac na svete. Sú kŕmené tou najlepšou trávou a do krmiva im pridávajú pivo. To potom dáva mäsu krehkosť a šťavnatosť. Dobytok žije v luxuse, každý deň ho masírujú ryžovým vínom. Toto lahodné mäso z Japonska patrí medzi to najdrahšie mäso. Kilo tejto mramorovanej pochúťky stojí až 533 eur)

Aké je tvoje moto?
-ako hovorí dr.Hause "všetcí klamu












                                                                         

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára